Pulleat letut
Pulleat letut maistuvat parhaalta vastapaistettuina kevyesti vatkatun kerman ja hillon kera.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
14 kpl
- 1 kananmuna
- ¾ dl sokeria
- ¾ dl maitoa
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- voita paistamiseen
- sokeria kääntelyyn
Valmistusohje
1. Vatkaa munat ja sokeri kevyesti kuohuvaksi. Lisää maito ja sitten jauhot ja vanilja. Sekoita sileäksi.
2. Kuumenna lettupannu ja sulata siinä voita keskilämmöllä. Laita taikinaa pannuun, paista letut erissä, 3-4 minuuttia molemmin puolin.
3. Laita sokeria vadille ja kääntele letut sokerissa. Anna jäähtyä tai tarjoile haaleina kermavaahdon ja hillon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta