Mainos
Mainos

Pulleat letut maistuvat parhaalta vastapaistettuina kevyesti vatkatun kerman ja hillon kera.

14 kpl

  • 1 kananmuna
  • ¾ dl sokeria
  • ¾ dl maitoa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • voita paistamiseen
  • sokeria kääntelyyn

Valmistusohje

1. Vatkaa munat ja sokeri kevyesti kuohuvaksi. Lisää maito ja sitten jauhot ja vanilja. Sekoita sileäksi.

2. Kuumenna lettupannu ja sulata siinä voita keskilämmöllä. Laita taikinaa pannuun, paista letut erissä, 3-4 minuuttia molemmin puolin.

3. Laita sokeria vadille ja kääntele letut sokerissa. Anna jäähtyä tai tarjoile haaleina kermavaahdon ja hillon kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.