Pulleat letut
Pulleat letut maistuvat parhaalta vastapaistettuina kevyesti vatkatun kerman ja hillon kera.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
14 kpl
- 1 kananmuna
- ¾ dl sokeria
- ¾ dl maitoa
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- voita paistamiseen
- sokeria kääntelyyn
Valmistusohje
1. Vatkaa munat ja sokeri kevyesti kuohuvaksi. Lisää maito ja sitten jauhot ja vanilja. Sekoita sileäksi.
2. Kuumenna lettupannu ja sulata siinä voita keskilämmöllä. Laita taikinaa pannuun, paista letut erissä, 3-4 minuuttia molemmin puolin.
3. Laita sokeria vadille ja kääntele letut sokerissa. Anna jäähtyä tai tarjoile haaleina kermavaahdon ja hillon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje