Mainos
Mainos

Perinteisesti lettujen tulee olla pannukakkua loistokkaampia, eli niihin tulee hieman enemmän kermaa, voita ja kananmunaa.

Neljälle

  • 2 dl vettä
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 1 maustemitta suolaa
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl voita
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Vatkaa vesi, jauhot ja kananmunat sileäksi, pehmeäksi taikinaksi, mausta suolalla. Taikinasta tulee parempi, jos se saa turvota hetken tai jopa yön yli.

2. Sulata voi ja anna jäähtyä. Lisää taikinaan kerma ja voisula.

3. Kuumenna lettupannu ja laita jokaiseen syvennykseen pieni voinokare. Kaada n. 2 rkl taikinaa joka syvennykseen ja paista pikkuletut. Niiden tulee olla kuivia toiselta puolelta, ennen kuin ne käännetään. Asettele jokaisen pannullisen letut omaksi kasakseen ja pidä lämpimänä tarjoiluun asti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.