Lettutosca
Lasten suosikki.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 1 torttu
Taikina
- 2 kananmunaa
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- suolaa
- 6 dl maitoa
Täyte
- 1 prk omenasosetta
Kuorrutus
- 50 g voita
- 2 pss mantelilastuja
- ½ dl kidesokeria
- 1 rkl kermaa
- 1 rkl vehnäjauhoja
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita taikina ja anna sen turvota hetki.
2. Sekoita kuorrutuksen ainekset kattilassa, sulata samalla sekoittaen.
3. Paista ohuita lettuja. Kasaa ne torniksi, levitä väliin omenasosetta.
4. Levitä kuorrutus lettutortun päälle, laita se uunin keskitasolle kunnes pinta on saanut väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan