Lämpimät sahramiperunat

Tämä on maukas ja nopea tapa hyödyntää keitettyjä perunoita. Tarjoile lisukkeena tai noutopöydässä. Annoksen koon voit helposti vaikkapa tuplata.

4 annosta

  • 1 kg keitettyjä kylmiä perunoita
  • ½ purjo
  • ½ punasipuli
  • ½ g sahramia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/4 tl kurkumaa
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Liuota sahrami kahteen ruokalusikalliseen vettä. Hienonna sipuli, purjo ja valkosipuli ja viipaloi kylmät perunat.

2. Kuullota sipuli ja purjo ja purjo oliiviöljyssä. Lisää perunaviipaleet, valkosipuli ja kurkuma, ripottele joukkoon sahrami ja paista, kunnes kaikki neste on haihtunut ja ainekset ovat saaneet väriä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!