Perunasalaatti grillimakkaralle

Kermainen perunasalaatti sopii monelle! Tätä salaattia kannattaa valmistaa iso erä kerralla, sillä sitä kuluu yleensä suuria määriä! Valmista salaatti mielellään etukäteen ja säilytä viileässä tarjoiluun asti.

Neljälle

  • 1 kg keitettyjä kuoriperunoita
  • 1 pieni purjo, viipaloituna
  • 1 ½ rkl kapriksia
  • 1 nippu ruohosipulia, hienonnettuna
  • 2 munankeltuaista
  • 1 rkl sinappia
  • 2 dl rapsiöljyä
  • ½ dl kermaviiliä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita keltuaiset ja sinappi, lisää öljy ohuena norona samalla sekoittaen.

2. Lisää kermaviili, mausta ja sekoita.

3. Kuori ja lohko perunat, sekoita ne purjon, ruohosipulin ja kapristen kanssa.

4. Kääntele kastike perunaseokseen varovaisesti. Ripottele päälle ruohosipulia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!