Perunasalaatti grillimakkaralle
Julkaistu
Kermainen perunasalaatti sopii monelle! Tätä salaattia kannattaa valmistaa iso erä kerralla, sillä sitä kuluu yleensä suuria määriä! Valmista salaatti mielellään etukäteen ja säilytä viileässä tarjoiluun asti.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 kg keitettyjä kuoriperunoita
- 1 pieni purjo, viipaloituna
- 1 ½ rkl kapriksia
- 1 nippu ruohosipulia, hienonnettuna
- 2 munankeltuaista
- 1 rkl sinappia
- 2 dl rapsiöljyä
- ½ dl kermaviiliä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita keltuaiset ja sinappi, lisää öljy ohuena norona samalla sekoittaen.
2. Lisää kermaviili, mausta ja sekoita.
3. Kuori ja lohko perunat, sekoita ne purjon, ruohosipulin ja kapristen kanssa.
4. Kääntele kastike perunaseokseen varovaisesti. Ripottele päälle ruohosipulia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti