Mainos
Mainos

Perunasalaatti on maukkaimmillaan, jos sen valmistaa kesällä keitetyistä, kylmistä uusista perunoista. Se sopii hyvin muun muassa savukalalle.

Neljälle

  • 8 keitettyä perunaa
  • ½ dl valkoviiniä
  • 1 pieni purjo
  • 1 friseesalaatti
  • 2 rkl kapriksia

Kastike

  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Viipaloi perunat ja kaada päälle viini. Laita kylmään.

2. Sekoita öljy, viinietikka, suola ja pippuri kastikkeeksi. Puhdista ja suikaloi purjo. Huuhtele ja puhdista salaatinlehdet.

3. Pohjusta tarjoiluvati salaatinlehdillä. Kääntele kastike perunoihin ja lisää purjo. Asettele sekoitus salaatinlehdille. Koristele kapriksilla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.