Kala-vihannespata
Julkaistu
Tämä on sekä kevyt että maukas ruokalaji. Elleivät linjat ole sinulle ongelma, tarjoile ruoka mielellään valkosipulimajoneesin kanssa. Voit muunnella pataa vaihtamalla persiljan tilliin.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kolmelle-neljälle
- n. 600 g kalafileetä
- 1 rkl rapsiöljyä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- 1-2 sipulia
- 1 iso paprika, viipaloituna
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kaada öljy pannuun ja lisää kala. Mausta suolalla, pippurilla ja rakuunalla.
2. Viipaloi sipulit, laita sipuli ja paprika kalan päälle, ripottele päälle persiljaa.
3. Hauduta hiljalleen kannen alla 10-15 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. Riisi tai perunamuusi ovat hyviä lisukkeita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa