Lämmin perunasalaatti chorizolla
Julkaistu
Tämän herkullisen salaatin valmistat nopeasti ja helposti. Jos haluat vähemmän tulisuutta, valitse miedompaa makkaraa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 chorizoa
- 8 perunaa
- 2 kevätsipulia
- 1 keltainen paprika
- 2 tl voita
- 1 rasia machesalaattia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl sitruunamehua
- suolaa ja rouhittua pippuria
Valmistusohje
1. Viipaloi chorizot. Kuori ja lohko perunat, keitä ne pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.
2. Puhdista sipuli ja paprika, paloittele ne. Paista palat voissa ja lisää makkara pannuun paistamisen loppuvaiheessa.
3. Sekoita makkara-vihannespaistos, perunat ja salaatti. Kääntele mukaan öljy, viinietikka, suola ja pippuri.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje