Haalea simpukkapastasalaatti lohen kera

Kun sinulla on vain vähän aikaa ruoanlaittoon, pasta on miltei nopeinta mahdollista ruokaa. Tämä salaatti ei ole vain maukas, se on myös terveellinen lohen ja herneiden ansiosta.

Neljälle

  • 4 annosta simpukkapastaa
  • 250 g pieniä herneitä
  • 500 g lämminsavulohta
  • 1 punainen paprika
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja rouhittua mustapippuria

Tarjoiluun

  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta ja herneet pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta erikseen.

2. Paloittele lohi pienemmiksi paloiksi. Puhdista ja kuutioi paprika. Sekoita öljy, viinietikka, suola ja pippuri kastikkeeksi.

3. Kääntele lohi, paprika, herneet ja kastike lämpimään pastaan. Tarjoile heti parmesaanin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!