Makkarapata

Päivällinen suoraan pakastimesta! Voit toki myös käyttää tuoretta parsakaalia ja perunaa.

Neljälle

  • 6-8 makkaraa
  • 500 g pakastettuja perunakuutioita
  • 250 g pakastettua parsakaalia
  • 2 tomaattia, lohkoina
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettu
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ¼ kasvisliemikuutio
  • ½ dl vettä

Valmistusohje

1. Leikkaa makkarat paloiksi. Laita perunat ja parsakaali kevyesti voideltuun pataan.

2. Lisää makkarat ja tomaatit. Mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla, murusta mukaan liemikuutio.

3. Kaada päälle vesi, hauduta kannen alla kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja