Makkarapata
Päivällinen suoraan pakastimesta! Voit toki myös käyttää tuoretta parsakaalia ja perunaa.
Neljälle
- 6-8 makkaraa
- 500 g pakastettuja perunakuutioita
- 250 g pakastettua parsakaalia
- 2 tomaattia, lohkoina
- 1 valkosipulinkynsi, puristettu
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- ¼ kasvisliemikuutio
- ½ dl vettä
Valmistusohje
1. Leikkaa makkarat paloiksi. Laita perunat ja parsakaali kevyesti voideltuun pataan.
2. Lisää makkarat ja tomaatit. Mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla, murusta mukaan liemikuutio.
3. Kaada päälle vesi, hauduta kannen alla kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta