Makkarapata

Päivällinen suoraan pakastimesta! Voit toki myös käyttää tuoretta parsakaalia ja perunaa.

Neljälle

  • 6-8 makkaraa
  • 500 g pakastettuja perunakuutioita
  • 250 g pakastettua parsakaalia
  • 2 tomaattia, lohkoina
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettu
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ¼ kasvisliemikuutio
  • ½ dl vettä

Valmistusohje

1. Leikkaa makkarat paloiksi. Laita perunat ja parsakaali kevyesti voideltuun pataan.

2. Lisää makkarat ja tomaatit. Mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla, murusta mukaan liemikuutio.

3. Kaada päälle vesi, hauduta kannen alla kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.