Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Chef Wallinin lämminsavukirjolohisalaatti

Lämminsavukirjolohisalaatti sopii hyvin kesäiseksi tarjoiltavaksi.
Lämminsavukirjolohisalaatti sopii hyvin kesäiseksi tarjoiltavaksi. Kalle Wallin
Julkaistu 19.07.2025 08:31
Toimittajan kuva

Wenla Wallin

Tiktok-kokki Kalle "Chef Wallin" Wallin jakoi Huomenta Suomi -ohjelmassa reseptin herkulliseen lämminsavukirjolohisalaattiin.

  • Kokonaisvalmistusaika: 35 min
  • Aktiivinen aika: 20 min
  • Annosmäärä: 4−6 annosta

Ainekset

  • 200 g varhaisperunoita
  • 3 kananmunaa
  • rapeaa salaattia
  • 4 retiisiä
  • n. 200 g lämminsavukirjolohta
  • 1 dl tuoreita herneitä
  • ½ dl granaattiomenan siemeniä

Kermaviilikastike

  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 2 rkl tilliä
  • 1 tl Dijon sinappia
  • 1 tl sitruunan kuorta raastettuna
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria

Valmistusohje

  1. Keitä ja jäähdytä perunat ja kananmunat.
  2. Sekoita kermaviilikastikkeen ainekset ja laita kastike jääkaappiin hetkeksi.
  3. Huuhdo salaatti ja revi siitä ronskeja paloja.
  4. Asettele täytteet kerroksittain lautaselle ja viimeistele kermaviilikastikkeella ja tillillä. 

Lisää aiheesta:

Silakka-boqueronesSavusilakkatoast saaristolaisleivälläNeljän tuulen laatikko – Timon reseptiMasterChef: Klassinen ulkofile tartar – Joonaksen reseptiYrttikuorrutettu lohi ja rosmariiniperunatLämmin makrillisalaatti
SalaatitLohisalaattiPerunasalaattiKalaPerunaHuomenta SuomiLisäkeruoat

Tuoreimmat aiheesta

Salaatit
  • 15.11.06:00
    Nopeat ja helpot

    Shopska-salaatti

  • 22.8.12:14
    Sienisalaatti

    Herkkutattisalaatti

  • 22.7.15:42
    Paprika

    Marttojen panzanella

  • 19.7.08:31
    Lohisalaatti

    Chef Wallinin lämminsavukirjolohisalaatti

  • 9.7.10:25
    Lisäkeruoat

    Vesimelonicarpaccio