- Keitä ja jäähdytä perunat ja kananmunat.
- Sekoita kermaviilikastikkeen ainekset ja laita kastike jääkaappiin hetkeksi.
- Huuhdo salaatti ja revi siitä ronskeja paloja.
- Asettele täytteet kerroksittain lautaselle ja viimeistele kermaviilikastikkeella ja tillillä.

Makuja
Chef Wallinin lämminsavukirjolohisalaatti

Julkaistu 19.07.2025 08:31
Tiktok-kokki Kalle "Chef Wallin" Wallin jakoi Huomenta Suomi -ohjelmassa reseptin herkulliseen lämminsavukirjolohisalaattiin.
- Kokonaisvalmistusaika: 35 min
- Aktiivinen aika: 20 min
- Annosmäärä: 4−6 annosta
Ainekset
- 200 g varhaisperunoita
- 3 kananmunaa
- rapeaa salaattia
- 4 retiisiä
- n. 200 g lämminsavukirjolohta
- 1 dl tuoreita herneitä
- ½ dl granaattiomenan siemeniä
Kermaviilikastike
- 1 prk kermaviiliä
- 1 rkl sitruunan mehua
- 2 rkl tilliä
- 1 tl Dijon sinappia
- 1 tl sitruunan kuorta raastettuna
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria