Pinaattimunakas

Tämä yrttinen omeletti on saanut inspiraationsa persialaisesta keittiöstä. Siellä munakkaisiin lisätään usein tuoreita mausteita.

Neljälle

  • 200 g lehtipinaattia
  • 100 g ruohosipulia
  • 100 g persiljaa
  • 100 g tilliä
  • 2 rkl öljyä
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 6 kananmunaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 maustemitta jauhettua juustokuminaa
  • 1 maustemitta kurkumaa

Valmistusohje

1. Hienonna pinaatti ja yrtit hienoksi veitsellä tai leikkaa saksilla. Kuumenna öljy paistinpannussa ja lisää valkosipuli. Lisää yrtit ja paista ne pehmeiksi.

2. Vatkaa munat ja mausteet ja kaada munaseos yrttipannuun. Paista, kunnes se on kauniin värinen molemmin puolin.

3. Tarjoile salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja