Pinaattimunakas
Tämä yrttinen omeletti on saanut inspiraationsa persialaisesta keittiöstä. Siellä munakkaisiin lisätään usein tuoreita mausteita.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 200 g lehtipinaattia
- 100 g ruohosipulia
- 100 g persiljaa
- 100 g tilliä
- 2 rkl öljyä
- 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- 6 kananmunaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 maustemitta jauhettua juustokuminaa
- 1 maustemitta kurkumaa
Valmistusohje
1. Hienonna pinaatti ja yrtit hienoksi veitsellä tai leikkaa saksilla. Kuumenna öljy paistinpannussa ja lisää valkosipuli. Lisää yrtit ja paista ne pehmeiksi.
2. Vatkaa munat ja mausteet ja kaada munaseos yrttipannuun. Paista, kunnes se on kauniin värinen molemmin puolin.
3. Tarjoile salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia