Julkaistu
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 12 raakaa katkarapua
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl kuivaa sherryä
- hyppysellinen cayennepippuria
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Kuori katkaravut. Kuumenna oliiviöljy suuressa, paksupohjaisessa paistinpannussa. Lisää katkaravut ja kypsennä keskilämmöllä välillä sekoitellen kolmisen minuuttia tai kunnes ravut ovat vaaleanpunaisia. Lisää sherry ja mausteet.
Kumoa pannun sisältö tarjoiluastiaan. Lävistä katkaravut puisilla cocktailtikuilla ja tarjoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.