Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kala- ja artisokkasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 1 ruukku lehtisalaattia
  • 300 g keitettyä kalafileetä
  • 1 purkki latva-artisokanpohjia
  • 1 punainen paprika
  • ½ sipuli
  • 1 dl vihreitä oliiveja
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • ½nippua tilliä

Valmistusohje

1. Pilko kala palasiksi. Leikkaa artisokanpohjat suikaleiksi. Suikaloi myös paprika. Kuori ja suikaloi sipuli.

2. Pohjusta kaunis salaattivati salaatinlehdillä. Kerrostele niiden päälle vuorotellen kalaa, artisokanpohja, paprika ja sipulisuikaleita sekä oliiveja. Koristele tillillä.

3. Vatkaa yhteen viinietikka, öljy, suola ja pippuri. Valuta kastiketta salaatille juuri ennen tarjoilua.

Jos sinulta jää keitettyä kalaa tähteeksi, voit käyttää sen tähän herkulliseen salaattiin, johon välimerellistä makua tuovat latva-artisokan herkulliset pohjat sekä oliivit.

Lisää aiheesta:

Antipasto retiisien ja sardiinien keraLevä-kurkkusalaattiAlkuruokasalaatti tonnikalalla ja anjoviksellaKreikkalainen salaatti á la Hans VälimäkiKatkarapu-inkiväärisalaattiKesäinen lohisalaatti
KalasalaattiAlkuruoatSalaatitKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätLisäkeruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalasalaatti
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Retiisejä sardellikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kala- ja artisokkasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Turskasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Äyriäissalaatti

    Kala-äyriäissalaatti sweet chili -kastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Tonnikalasalaatti

    Kevyt thaimaalainen tonnikalasalaatti