Mainos
Mainos

Jos sinulta jää keitettyä kalaa tähteeksi, voit käyttää sen tähän herkulliseen salaattiin, johon välimerellistä makua tuovat latva-artisokan herkulliset pohjat sekä oliivit.

Neljälle

  • 1 ruukku lehtisalaattia
  • 300 g keitettyä kalafileetä
  • 1 purkki latva-artisokanpohjia
  • 1 punainen paprika
  • ½ sipuli
  • 1 dl vihreitä oliiveja
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • ½nippua tilliä

Valmistusohje

1. Pilko kala palasiksi. Leikkaa artisokanpohjat suikaleiksi. Suikaloi myös paprika. Kuori ja suikaloi sipuli.

2. Pohjusta kaunis salaattivati salaatinlehdillä. Kerrostele niiden päälle vuorotellen kalaa, artisokanpohja, paprika ja sipulisuikaleita sekä oliiveja. Koristele tillillä.

3. Vatkaa yhteen viinietikka, öljy, suola ja pippuri. Valuta kastiketta salaatille juuri ennen tarjoilua.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.