1. Sulata voitaikinalevyt, kauli niistä millin paksuinen levy ja vuoraa taikinalla neljä pientä annosvuokaa tai yksi iso piirakkavuoka. Vuoraa vuokien reunat alumiinifoliosuikaleella, jotta taikina ei murene paistamisen aikana vuokien pohjalle. Pistele pohja haarukalla. Esipaista 3-4 minuuttia 200 asteessa. Poista foliosuikaleet.
2. Kuori, huuhtele ja leikkaa porkkanat suikaleiksi. Keitä porkkanasuikaleita suolaripauksella maustetussa vedessä hetki ja anna jäähtyä hieman.
3. Pane porkkanasuikaleet, kerma ja munat tehosekoittimeen. Sekoita pienellä teholla. Mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.
3. Annostele täyte esipaistetuille piirakkapohjille. Paista 15-20 minuuttia 175 asteessa, kunnes täyte on hyytynyt.