Intialainen currykanakeitto

Vahva ja hyvä keitto, jota kelpaa tehdä isollekin joukolle. Sen maku vain paranee, jos se valmistetaan etukäteen ja lämmitetään tarjolle. Tarjoile vastaleivottua leipää ohessa.

Neljälle

  • 1 sipuli silppuna
  • 3 tl currya
  • 1 omena raastettuna
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 1 l kanalientä
  • 1 salaattisipuli siivuina
  • 1 porkkana silputtuna
  • 5-6 mustapippuria
  • 3-4 dl grillibroilerin lihaa
  • suolaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuullota currya voissa padassa. Sekoita joukkoon karkeasti raastettu omena. Ripota päälle jauho, sekoita ja kaada päälle kanaliemi, kiehauta sekoittaen.

2. Lisää vihannekset ja pippurit ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.

3. Mausta suolalla ja lisää broilerinliha pieninä paloina. Kuumenna ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.