Kanakeitto currylla
Tämä on kevyt keitto, jossa on paljon makua. Jos haluat keitosta täyteläisemmän, lisää hieman ruokakermaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 2 salottisipulia, hienonnettuina
- 1 rkl currya
- 3 rkl voita
- 1 paprika, hienonnettu
- 3 kanaliemikuutiota
- n. 12 dl vettä
- n. 5 dl puhdistettua, kypsää kananlihaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit, paista ne curryn kera voissa padassa. Lisää paprika.
2. Murusta mukaan liemikuutiot, lisää vesi. Keitä 10-15 minuuttia.
3. Lisää kananlihat, mausta ja kuumenna kiehuvaksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Kurpitsapiiras
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan