Jussi Halla-aho paljastaa, mikä on legendaarisen kanakeiton salaisuus 1:43

Jussi Halla-ahon kanakeitto

KATSO VIDEO: Tämä on Jussi Halla-ahon kanakeiton salaisuus.

MTV:n Ehdokkaat vs. google -ohjelmassa selvitettiin, mikä on Halla-ahon legendaarisen kanakeiton salaisuus. Tässä kohutun kanakeiton ohje.

  • Aktiivinen valmistusaika: 15min
  • Kokonaisvalmistusaika: 45min
  • Annosmäärä: 6–8 annosta

Ainekset

  • 2 pkt (700 g) hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 2 sipulia
  • 2 tl currya
  • 2 l vettä
  • 2 kanaliemikuutiota
  • 200 g sulatejuustoa
  • 5 dl kauramakaronia
  • 1 pss (400–450 g) herne-maissi-paprikaa
  • persiljaa

Lisäksi

  • Öljyä paistamiseen
  • (suolaa)

Valmistusohje

  1. Paista broilerin fileesuikaleet isossa kattilassa öljyssä. 

  2. Hienonna sipulit.  

  3. Kun broilerit ovat kypsyneet ja hieman ruskistuneet, lisää joukkoon sipulit sekä curry. Sekoita ja anna hetken tekeytyä. 

  4. Lisää joukkoon 2 litraa vettä sekä kanaliemikuutiot. 

  5. Laita kansi kattilan päälle ja anna keiton kiehahtaa.

  6. Lisää keittoon sulatejuusto ja anna sulaa joukkoon.

  7. Lisää keittoon makaronit. Anna keiton kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. 

  8. Lisää joukkoon herne-maissi-paprikat ja anna keiton vielä kiehahtaa. 

  9. Maista ja mausta persiljalla sekä tarvittaessa suolalla. 

  10. Sammuta liesi ja anna keiton muhia kannen alla vielä hetken ennen sen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.