Kuninkaallista kanaa
Tätä broileripataa kelpaisi tarjota vaikka kuninkaalle. Padan voi valmistaa tähteeksi jääneestä broilerista ja tarjota keitetyn riisin ja parsakaalin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 300 g keitettyä broileria
- 1 sipuli
- ½ punainen paprika
- ½ vihreä paprika
- 250 g herkkusieniä
- 4 dl kanalientä
- 1 dl kermaa
- 2 rkl voita
- 2 rkl jauhoja
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuutioi sipuli jaa paprika ja paloittele herkkusienet. Kuullota kasvikset erikseen.
2. Kastike: sulata voi. Nosta kattila levyltä ja lisää jauhot pienissä erissä koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kanaliemi vähän kerrallaan. Lisää kerma ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kuutioi broilerinliha ja lisää kuutiot kattilaan yhdessä sipulin, paprikan ja herkkusienten kanssa. Sekoita joukkoon puolet kastikkeesta. Lisää loppu kastike ja mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan