Kananmaksaa ja vihannespaistosta

Tämä on kevyt herkku, joka myös sopii kevyeksi päivälliseksi tai yöpalaksi. Tarjoile mielellään paahdetun leivän kera.

Neljälle

  • 400 g pakastettua kananmaksaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 paprikaa, punainen ja vihreä
  • 2 keltasipulia, suikaloituina
  • ½ tl murustettua meiramia
  • ½ kanaliemikuutio
  • n. 1 dl vettä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Paista puoliksi sulatettu maksa teflonpannussa nokareessa voita. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.

2. Paista sitten sipuli ja suikaloitu paprika, kunnes sipuli saa väriä. Murusta mukaan liemikuutio ja kaada päälle vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen, kunnes paprika on pehmennyt. Asettele paistos lautaselle ja tarjoile maksan kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja