Kananmaksaa ja vihannespaistosta
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5652488/landscape16_9/515/290/a8d50d2e793e3fa6150994eeaed1f075/AU/899101-1587.jpg)
Julkaistu
Tämä on kevyt herkku, joka myös sopii kevyeksi päivälliseksi tai yöpalaksi. Tarjoile mielellään paahdetun leivän kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Neljälle
- 400 g pakastettua kananmaksaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 paprikaa, punainen ja vihreä
- 2 keltasipulia, suikaloituina
- ½ tl murustettua meiramia
- ½ kanaliemikuutio
- n. 1 dl vettä
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Paista puoliksi sulatettu maksa teflonpannussa nokareessa voita. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.
2. Paista sitten sipuli ja suikaloitu paprika, kunnes sipuli saa väriä. Murusta mukaan liemikuutio ja kaada päälle vesi.
3. Anna kiehua hiljalleen, kunnes paprika on pehmennyt. Asettele paistos lautaselle ja tarjoile maksan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka