Tämä on kevyt herkku, joka myös sopii kevyeksi päivälliseksi tai yöpalaksi. Tarjoile mielellään paahdetun leivän kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Neljälle
- 400 g pakastettua kananmaksaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 paprikaa, punainen ja vihreä
- 2 keltasipulia, suikaloituina
- ½ tl murustettua meiramia
- ½ kanaliemikuutio
- n. 1 dl vettä
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Paista puoliksi sulatettu maksa teflonpannussa nokareessa voita. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.
2. Paista sitten sipuli ja suikaloitu paprika, kunnes sipuli saa väriä. Murusta mukaan liemikuutio ja kaada päälle vesi.
3. Anna kiehua hiljalleen, kunnes paprika on pehmennyt. Asettele paistos lautaselle ja tarjoile maksan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.