Kanakeitto purjon ja retiisien kera
Jäikö edelliseltä aterialta broileria tähteeksi? Voit tehdä siitä keittoa. Tämä on todellista pikaruokaa; keittoaika on vain 10 minuuttia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 100 g luutonta broilerinlihaa (paistettua tai keitettyä)
- 2 perunaa
- 1 porkkana
- 1/3 purjoa, vihreä osa
- 4 retiisiä
- 1 1/4 l vettä
- 2 kanaliemikuutiota
Valmistusohje
1. Suikaloi liha. Kuori perunat ja porkkana ja suikaloi ne. Perkaa ja huuhtele purjo ja suikaloi myös se. Viipaloi retiisit.
2. Kuumenna vesi kiehuvaksi liemikuutioiden kanssa. Pane peruna- ja porkkanasuikaleet kiehumaan 5 minuutiksi. Lisää purjo ja kananliha ja keitä vielä 5 minuuttia. Lisää retiisisiivut juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike