Kanakeitto purjon ja retiisien kera

Jäikö edelliseltä aterialta broileria tähteeksi? Voit tehdä siitä keittoa. Tämä on todellista pikaruokaa; keittoaika on vain 10 minuuttia.

Neljälle

  • 100 g luutonta broilerinlihaa (paistettua tai keitettyä)
  • 2 perunaa
  • 1 porkkana
  • 1/3 purjoa, vihreä osa
  • 4 retiisiä
  • 1 1/4 l vettä
  • 2 kanaliemikuutiota

Valmistusohje

1. Suikaloi liha. Kuori perunat ja porkkana ja suikaloi ne. Perkaa ja huuhtele purjo ja suikaloi myös se. Viipaloi retiisit.

2. Kuumenna vesi kiehuvaksi liemikuutioiden kanssa. Pane peruna- ja porkkanasuikaleet kiehumaan 5 minuutiksi. Lisää purjo ja kananliha ja keitä vielä 5 minuuttia. Lisää retiisisiivut juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!