Helppo toast siianmädillä
Tämän alkuruoan valmistat nopeasti, ja se pitää tarjoilla vastavalmistettuna.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- 1 iso purjo
- 1 kovaksi keitetty kananmuna
- 100 g siianmätiä
- tilliä
Valmistusohje
1. Ota leivistä pyöreitä paloja lasin avulla, paista ne nokareessa voita pannussa kunnes ne ovat rapeita. Aseta leipäympyrät vadille.
2. Viipaloi purjo hienosti ja paista. Hienonna kananmuna. Laita leiville nokareet siianmätiä, asettele mädin ympärille purjoa ja munasilppua. Koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Taivaallinen omenahillo