Lohi-katkaraputoast
Julkaistu
Toast lohen ja katkarapujen kanssa on ihana, vanha makupala – mutta edelleen yksi helpoimmista ja maukkaimmista asioista, joita voi valmistaa!
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- 2 rkl voita paistamiseen
Lohi-katkarapuseos
- 1 dl majoneesia
- 2 dl katkarapuja
- 1-2 rkl tilliä
- 100 g savulohta
- 1 maustemitta suolaa ja jauhettua valkopippuria
Koristeluun
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
1. Paloittele lohi ja katkaravut pienemmiksi paloiksi, sekoita majoneesin kera. Mausta tillillä, suolalla ja pippurilla.
2. Paista leipäviipaleet voissa. Leikkaa pois reunat. Jaa leivät kolmioiksi.
3. Asettele salaatinlehdet vadille. Laita päälle puolet kolmioista, päälle nokare lohiseosta ja loput kolmiot kansiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka