Valeparsaa purjosta
Julkaistu
Herkullinen lisuke kalalle, tai maukas alkuruoka.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- noin 6 ohutta, tuoretta purjoa
- 50 g voita
- 1 pss mantelilastuja
Valmistusohje
1. Paloittele purjot 6-7 cm paloiksi ja huuhdo ne hyvin. Keitä ne lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä ja valuta.
2. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla. Sulata voi ja kaada se kuumana purjopaloille. Koristele mantelilastuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit