Valeparsaa purjosta

Herkullinen lisuke kalalle, tai maukas alkuruoka.

Neljälle

  • noin 6 ohutta, tuoretta purjoa
  • 50 g voita
  • 1 pss mantelilastuja

Valmistusohje

1. Paloittele purjot 6-7 cm paloiksi ja huuhdo ne hyvin. Keitä ne lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä ja valuta.

2. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla. Sulata voi ja kaada se kuumana purjopaloille. Koristele mantelilastuilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!