Valeparsaa purjosta
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5678786/landscape16_9/515/290/4e864c9aafed17b0780cdf553671851/dU/934706-5803.jpg)
Herkullinen lisuke kalalle, tai maukas alkuruoka.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- noin 6 ohutta, tuoretta purjoa
- 50 g voita
- 1 pss mantelilastuja
Valmistusohje
1. Paloittele purjot 6-7 cm paloiksi ja huuhdo ne hyvin. Keitä ne lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä ja valuta.
2. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla. Sulata voi ja kaada se kuumana purjopaloille. Koristele mantelilastuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka