Mainos
Mainos

Toscanalainen leipä

Fettuttaa ei saisi kutsua vain tavalliseksi valkosipulileiväksi, vaikka sen päällä onkin pelkästään valkosipulia ja oliiviöljyä.

4 hengelle

  • 4 isoa viipaletta suolatonta leipää (maalaisleipää)
  • 2 valkosipulinkynttä hieromiseen
  • 1 kuppi neitsytoliiviöljyä
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

Herkun salaisuus on tyrmäävän ihana toscanalainen neitsytoliiviöljy. Reseptiin voi todella rakastua sydänjuuriaan myöden.

- Paista leivät grillissä.

- Kun palat ovat vielä kuumat, hiero niihin valkosipulia.

- Pirskota hellästi neitsytoliiviöljyä palojen päälle.

- Mausta pienellä määrällä suolaa. Tarjoile heti!

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.