Toscanalainen leipä

Fettuttaa ei saisi kutsua vain tavalliseksi valkosipulileiväksi, vaikka sen päällä onkin pelkästään valkosipulia ja oliiviöljyä.

4 hengelle

  • 4 isoa viipaletta suolatonta leipää (maalaisleipää)
  • 2 valkosipulinkynttä hieromiseen
  • 1 kuppi neitsytoliiviöljyä
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

Herkun salaisuus on tyrmäävän ihana toscanalainen neitsytoliiviöljy. Reseptiin voi todella rakastua sydänjuuriaan myöden.

- Paista leivät grillissä.

- Kun palat ovat vielä kuumat, hiero niihin valkosipulia.

- Pirskota hellästi neitsytoliiviöljyä palojen päälle.

- Mausta pienellä määrällä suolaa. Tarjoile heti!

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja