Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Toscanalainen leipä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Fettuttaa ei saisi kutsua vain tavalliseksi valkosipulileiväksi, vaikka sen päällä onkin pelkästään valkosipulia ja oliiviöljyä.

4 hengelle

  • 4 isoa viipaletta suolatonta leipää (maalaisleipää)
  • 2 valkosipulinkynttä hieromiseen
  • 1 kuppi neitsytoliiviöljyä
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

Herkun salaisuus on tyrmäävän ihana toscanalainen neitsytoliiviöljy. Reseptiin voi todella rakastua sydänjuuriaan myöden.

- Paista leivät grillissä.

- Kun palat ovat vielä kuumat, hiero niihin valkosipulia.

- Pirskota hellästi neitsytoliiviöljyä palojen päälle.

- Mausta pienellä määrällä suolaa. Tarjoile heti!

Lisää aiheesta:

Paistettua salviaa ja anjovistaAnjovismunatPaistetut kesäkurpitsan kukatLinssikinkkuaCattelin herkkusienisalaattiIlmakuivatulla kinkulla täytetty Saltimbocca
ToastVälipalatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Toast
  • 28.08.202210:00
    Katkarapuleipä

    Toast skagen – Harri Syrjäsen helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Toscanalainen leipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämmin papuvoileipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lohi-katkaraputoast

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Katkarapu-muna-mäti-toast