Mainos
Mainos

Tämä voileipä on saanut nimensä siitä, että lohi lepää philadelphiajuustopedillä. Tarjoile tämä herkullinen pieni toast alkuruokana tai illallisena.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
  • voita
  • 1 iso punasipuli
  • 1 pieni pkt philadelphiajuustoa
  • 300 g kylmäsavulohta
  • tillinoksia
  • sitruunalohkoja

Valmistusohje

1. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja paista viipaleet voissa, valuta talouspaperilla.

2. Viipaloi punasipuli ohuesti. Levitä leiville tuorejuustoa, asettele lohiviipaleet kauniisti päälle, viimeistele punasipulilla.

3. Koristele tillillä, tarjoile sitruunalohkon kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.