Tämä voileipä on saanut nimensä siitä, että lohi lepää philadelphiajuustopedillä. Tarjoile tämä herkullinen pieni toast alkuruokana tai illallisena.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
- voita
- 1 iso punasipuli
- 1 pieni pkt philadelphiajuustoa
- 300 g kylmäsavulohta
- tillinoksia
- sitruunalohkoja
Valmistusohje
1. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja paista viipaleet voissa, valuta talouspaperilla.
2. Viipaloi punasipuli ohuesti. Levitä leiville tuorejuustoa, asettele lohiviipaleet kauniisti päälle, viimeistele punasipulilla.
3. Koristele tillillä, tarjoile sitruunalohkon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.