Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohirullia patongilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 200 g kylmäsavulohta viipaleina
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • basilikanlehtiä
  • 1 patonki
  • ruohosipulia

Valmistusohje

1. Asettele lohiviipaleet limittäin muovikelmun päälle. Levitä juusto ja basilika viipaleille. Kääri lohi kelmun avulla rullalle.

2. Laita pakkaseen 20 minuutiksi.

3. Paloittele patonki. Viipaloi lohirulla ja asettele palat patonkiviipaleille. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.

Lisää aiheesta:

Graavilohta, mätiä ja smetanaa alkupalaksiLohiruusukeleivätYrttituorejuustolla täytetty kylmäsavulohirullaPhilly ToastLohirullat savusilakkamoussellaLohibagel
LohirullatVappuAlkuruoatKalaruoka

Jos osaat tehdä kääretortun, osaat tehdä nämä yksinkertaiset ja maukkaan lohileivokset. Täyte on maustettua tuorejuustoa, voit valita monien eri merkkien ja makujen väliltä.

Tuoreimmat aiheesta

Lohirullat
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Marinoidut surimi-kylmäsavulohirullat

  • 04.04.201411:57
    Lohipiirakka

    Lohikääretorttu

  • 18.02.201300:00
    Vappu

    Lohirullia patongilla

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kylmäsavulohirullat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohikätköt