Lohirullia patongilla

Jos osaat tehdä kääretortun, osaat tehdä nämä yksinkertaiset ja maukkaan lohileivokset. Täyte on maustettua tuorejuustoa, voit valita monien eri merkkien ja makujen väliltä.

Neljälle

  • 200 g kylmäsavulohta viipaleina
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • basilikanlehtiä
  • 1 patonki
  • ruohosipulia

Valmistusohje

1. Asettele lohiviipaleet limittäin muovikelmun päälle. Levitä juusto ja basilika viipaleille. Kääri lohi kelmun avulla rullalle.

2. Laita pakkaseen 20 minuutiksi.

3. Paloittele patonki. Viipaloi lohirulla ja asettele palat patonkiviipaleille. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!