Matjes saviastiassa

Tämä ruokalaji syödään höyryävän kuumana, se on maukas, pieni alkuruoka pääsiäisaikoina.

Neljälle

  • 3 matjessillifileetä
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 150 g voita
  • ruohosipulia

Valmistusohje

1. Paloittele matjessilli pienemmiksi paloiksi. Asettele palat neljään pieneen annosvuokaan.

2. Hienonna ruohosipuli. Kuori ja hienonna kananmunat ja levitä muna- ja ruohosipulisilppu sillin päälle. Näin pitkälle voit valmistella ruoan etukäteen.

3. Sulata voi ja kaada se kuumaan ja kuplivana sillin päälle. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.