Matjes saviastiassa
Tämä ruokalaji syödään höyryävän kuumana, se on maukas, pieni alkuruoka pääsiäisaikoina.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 3 matjessillifileetä
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 150 g voita
- ruohosipulia
Valmistusohje
1. Paloittele matjessilli pienemmiksi paloiksi. Asettele palat neljään pieneen annosvuokaan.
2. Hienonna ruohosipuli. Kuori ja hienonna kananmunat ja levitä muna- ja ruohosipulisilppu sillin päälle. Näin pitkälle voit valmistella ruoan etukäteen.
3. Sulata voi ja kaada se kuumaan ja kuplivana sillin päälle. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko