Mainos

Gluteenittomat juustosconsit

Herkulliset skonssit tarjotaan perinteisesti teen kanssa.

Ainekset

  • Reseptistä tulee n. 16 kpl

Raaka-aineet

  • 6 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 1/2 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • 100 g margariinia
  • 4 dl piimää

Valmistusohje

Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää juusto. Lisää juokseva margariini ja kylmä piimä. Sekoita taikinaksi.

Leivo taikinasta leivinpaperilla vuoratun, jauhotetun pellin päällä neljä pyöreää, matalaa leipää, jotka ovat halkaisijaltaan n. 20 cm. Jaa jokainen leipä vielä kevyillä viilloilla neljään osaan.

Paista uunin keskiosassa 225 °C:ssa n. 10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.