Gluteenittomat juustosconsit
Herkulliset skonssit tarjotaan perinteisesti teen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Reseptistä tulee n. 16 kpl
Raaka-aineet
- 6 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 2 1/2 dl Semper Kaurahiutaleita
- 2 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 2 dl juustoraastetta
- 100 g margariinia
- 4 dl piimää
Valmistusohje
Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää juusto. Lisää juokseva margariini ja kylmä piimä. Sekoita taikinaksi.
Leivo taikinasta leivinpaperilla vuoratun, jauhotetun pellin päällä neljä pyöreää, matalaa leipää, jotka ovat halkaisijaltaan n. 20 cm. Jaa jokainen leipä vielä kevyillä viilloilla neljään osaan.
Paista uunin keskiosassa 225 °C:ssa n. 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa