Mainos

Gluteenittomat juustosconsit

Herkulliset skonssit tarjotaan perinteisesti teen kanssa.

Ainekset

  • Reseptistä tulee n. 16 kpl

Raaka-aineet

  • 6 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 1/2 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • 100 g margariinia
  • 4 dl piimää

Valmistusohje

Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää juusto. Lisää juokseva margariini ja kylmä piimä. Sekoita taikinaksi.

Leivo taikinasta leivinpaperilla vuoratun, jauhotetun pellin päällä neljä pyöreää, matalaa leipää, jotka ovat halkaisijaltaan n. 20 cm. Jaa jokainen leipä vielä kevyillä viilloilla neljään osaan.

Paista uunin keskiosassa 225 °C:ssa n. 10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!