Mainos
Gluteenittomat juustokierteet
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 6 dl (360 g) Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 2 dl vettä
- 50 g hiivaa
- 25 g margariinia
- 1 tl suolaa
- 2 dl juustoraastetta
Valmistusohje
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset ja vaivaa taikinaksi esim. monitoimikoneella. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli palaset pitkänomaisen suorakaiteen muotoon.
Leikkaa levystä kuusi kolmion muotoista palaa. Ripottele päälle juustoraastetta. Rullaa kolmiot kierteiksi, taittele ja aseta leivinpaperilla vuoratulle pellille. Voitele vedellä ja ripottele vielä hieman juustoa päälle.
Anna kohota 45 minuuttia ja paista 200 °C:ssa n. 14 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan