Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Aamiaissarvet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Syö aamiaiseksi croisantteja Hollywood-tyyliin!

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

24 kpl

  • 2 dl vettä
  • 2 munaa
  • 2 tl sokeria
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl ohrakasta
  • 1 pussi kuivahiivaa (11 g)
  • 150 g sulatettua margariinia

Täyte

  • 3 rkl öljyä
  • 2 dl juustoraastetta

Pinnalle

  • munaa, unikonsiemeniä

Valmistusohje

Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen munat, mausteet, ohrakas ja jauhot, joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää viimeisenä sulatettu ja jäähdytetty margariini. Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi. Jaa kohonnut taikina kolmeen palaan ja kauli palat pyöreiksi (noin 30 cm) levyiksi.

Voitele levyt öljyllä ja ripottele niille juustoraastetta. Jaa kukin levy taikinapyörällä 8 osaan ja kierrä palat leveämmästä päästä alkaen sarviksi. Anna kohota lämpimässä.

Voitele kohonneet sarvet munalla ja ripottele koristeeksi unikonsiemeniä. Paista uunissa 225 asteessa 12–15 minuuttia.

Nauti sellaisenaan tai sipaise haalean sarven päälle vaikkapa marmeladia.

Lisää aiheesta:

Hellapoliisin pinaatti-juustosarvetKahvisarvetAppelsiinintuoksuiset aamiaissämpylätJuustoinen focaccialeipäKlassiset vehnävoisarvetPäärynä-marsipaanipiiras
SarvetAlkuruoatKasvisruokaBrunssiGoGreenLisäkeruoatSuolaiset leivonnaisetLeivonta

Tuoreimmat aiheesta

Sarvet
  • 18.02.201300:00
    Brunssi

    Kahvisarvet marmeladilla

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Kahvisarvet

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Karlsbader-sarvet

  • 17.04.201310:04
    Täytetty sämpylä

    Parmankinkkucroissantit uppomunalla ja Gruyere-juustolla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maalaissarvi