Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Helpot cocktailpalat

MTV
Julkaistu 13.12.2023 14:56

MTV LIFESTYLE

  • Kokonaisvalmistusaika: 10 min
  • Aktiivinen aika: 10 min
  • Annosmäärä: 12 cocktailpalaa

Ainekset

  • 12 cocktailtikkua
  • 2 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
  • (3 tl pestoa)
  • 1 iso mozzarellapallo tai 12 minimozzarellapalloa
  • 100 g Serrano-kinkkua
  • 12 viinirypälettä
  • 1–2 kiivihedelmää

Valmistusohje

  1. Ota esille cocktailtikut.

  2. Leikkaa maalaisleipäviipaleista suupalan kokoisia paloja.

  3. Voitele ne halutessasi pestolla.

  4. Leikkaa mozzarellapallo suupaloiksi tai valuta minimozzarellapallot.

  5. Ota esille Serrano kinkkuviipaleet ja huuhtele viinirypäleet.

  6. Paloittele kuoritut kiivihedelmät.

  7. Pujota ainekset cocktailtikkuihin ja nosta tarjolle.

Loppuvuoden illanistujaisiin kannattaa valmistaa pieniä suupaloja. Voit muuttaa aineksia oman maun mukaan ja sivellä halutessasi leipäpalojen pinnalle vaikkapa hieman pestoa. Varaa esille siis cocktailtikut, muuta ainekset ja ryhdy pujottelemaan aineksia.

Lisää aiheesta:

Banoffee kipoissaRukiiset Välimeren suupalatFeta-tomaattipalatKahden juuston cocktailvoileivätCocktailpalat oliivipalloinHellapoliisin pesto-parmankinkkusuupalat
Cocktail alkupalatNopeat ja helpotHellapoliisiJuhlatAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat
  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 14.12.202409:45
    Jouluruoka

    Helpot joulun cocktailpalat

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Nopeat ja helpot

    Helpot cocktailpalat

  • 01.04.202214:43
    Peruna

    Itse tehdyt sipsit eli perunalastut uunissa