Mainos

Gluteeniton ciabatta-leipä

Ainekset

  • 2 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 3 1/2 rkl öljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 pkt (250 g) Semper Gluteenitonta jauhoseosta

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina kostutettuun muovipussiin, leikkaa kulma auki ja pursota neljä tankoa leivinpaperilla vuoratulle leivinpaperille. Ripottele päälle jauhoseosta ja anna nousta leivinliinan alla n. 30 min.

Paista 225 °C:ssa n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja