Dolce Vitan surubao -vadelmadrinkki

Dolce Vita’s surubao yhdistää tuoretta vadelmaa ja karpalomehua.

1 annos

  • 10 tuoretta vadelmaa
  • 1 rkl vadelmasiirappia
  • 1 rkl sokeria
  • 1 lime, puristettuna
  • 4 cl vodkaa
  • 1-1½ dl karpalomehua
  • jäämurskaa
  • limeviipale koristeeksi

Valmistusohje

- Laita vadelmat, vadelmasiirappi, sokeri ja limemehu tukevaan lasiin. Survo ainekset yhteen.

- Lisää vodka ja karpalomehu.

- Lisää jäämurska ja sekoita kaikki yhteen cocktailravistimella.

- Kaada lasiin ja koristele limeviipaleella.

- Tarjoile välittömästi!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!