Dolce Vitan surubao -vadelmadrinkki
Julkaistu
Dolce Vita’s surubao yhdistää tuoretta vadelmaa ja karpalomehua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
1 annos
- 10 tuoretta vadelmaa
- 1 rkl vadelmasiirappia
- 1 rkl sokeria
- 1 lime, puristettuna
- 4 cl vodkaa
- 1-1½ dl karpalomehua
- jäämurskaa
- limeviipale koristeeksi
Valmistusohje
- Laita vadelmat, vadelmasiirappi, sokeri ja limemehu tukevaan lasiin. Survo ainekset yhteen.
- Lisää vodka ja karpalomehu.
- Lisää jäämurska ja sekoita kaikki yhteen cocktailravistimella.
- Kaada lasiin ja koristele limeviipaleella.
- Tarjoile välittömästi!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit