Hunajapunssi ja Honey-honey
Yksi kuuma – yksi kylmä. Pehmeitä hunajadrinkkejä joka säähän.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 lasilliseen
- 2 rkl hunajaa
- 2 dl puolikuivaa valkoviiniä
- 1 sitruunan mehu
- jauhettua kanelia
Honey-honey
- 1 rkl hunajaa
- 2 dl maitoa
- jääkuutioita
- 1 dl kuohukermaa
- raastettua sitruunankuorta
Valmistusohje
1. Hunajapunssi: Kuumenna hunaja, viini ja sitruunamehu ilman että ne kiehuvat. Kaada lasiin ja puuteroi päälle kanelia.
2. Honey-honey: Vatkaa hunaja, maito ja jää sähkövatkaimella ja kaada lasiin. Laita päälle nokare kermavaahtoa, koristele sitruunankuorella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan