Hunajapunssi ja Honey-honey

Yksi kuuma – yksi kylmä. Pehmeitä hunajadrinkkejä joka säähän.

1 lasilliseen

  • 2 rkl hunajaa
  • 2 dl puolikuivaa valkoviiniä
  • 1 sitruunan mehu
  • jauhettua kanelia

Honey-honey

  • 1 rkl hunajaa
  • 2 dl maitoa
  • jääkuutioita
  • 1 dl kuohukermaa
  • raastettua sitruunankuorta

Valmistusohje

1. Hunajapunssi: Kuumenna hunaja, viini ja sitruunamehu ilman että ne kiehuvat. Kaada lasiin ja puuteroi päälle kanelia.

2. Honey-honey: Vatkaa hunaja, maito ja jää sähkövatkaimella ja kaada lasiin. Laita päälle nokare kermavaahtoa, koristele sitruunankuorella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.