Hunajapunssi ja Honey-honey
Julkaistu
Yksi kuuma – yksi kylmä. Pehmeitä hunajadrinkkejä joka säähän.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 lasilliseen
- 2 rkl hunajaa
- 2 dl puolikuivaa valkoviiniä
- 1 sitruunan mehu
- jauhettua kanelia
Honey-honey
- 1 rkl hunajaa
- 2 dl maitoa
- jääkuutioita
- 1 dl kuohukermaa
- raastettua sitruunankuorta
Valmistusohje
1. Hunajapunssi: Kuumenna hunaja, viini ja sitruunamehu ilman että ne kiehuvat. Kaada lasiin ja puuteroi päälle kanelia.
2. Honey-honey: Vatkaa hunaja, maito ja jää sähkövatkaimella ja kaada lasiin. Laita päälle nokare kermavaahtoa, koristele sitruunankuorella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Munakasrulla á la Hellapoliisi