Julkaistu
Gianluca’s cioccolatini vie kielen mennessään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
1 annos
- 1 päärynä, puolitettuna
- todella tummaa suklaata hienoksi pilkottuna
- jäätä
- 6 cl vodkaa
- 4,5 cl suklaalikööriä
Valmistusohje
- Kostuta martinilasin reunat päärynän puolikkaalla
- Dippaa päärynämehulla kostutetut reunat suklaassa.
- Laita cocktailravistimeen jäitä, vodkaa ja suklaalikööriä.
- Ravista voimakkaasti.
- Valuta neste lasiin.
- Tarjoile välittömästi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.