Bloody Mary, Mimosa ja mansikkadrinkki
Hedelmäinen, jäinen ja pitkä - Siinä täydellisen kesäjuoman ominaisuudet. Tässä niitä kolme, joissa kaikissa on runsaasti vihannesten ja hedelmien makua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 annos
Bloody Mary
- 1 osa vodkaa
- 3 osaa tomaattimehua
- sellerisuolaa
- vastajauhettua mustapippuria
- muutama tilkka worcestershirekastiketta/Tabascoa
- jäämurskaa
- sellerinvarsi
Mimosa
- 1 osa tuoretta appelsiinimehua
- 1 osa kuohuviiniä
- jäitä
- appelsiinilohko
Mansikkadrinkki
- 1 osa roseeviiniä
- 1 osa hedelmälimonadia
- tuoreita mansikoita
- jäämurskaa
Valmistusohje
1. Bloody Mary: Sekoita vodka ja tomaattimehu suoraan lasiin. Mausta sellerisuolalla, vastajauhetulla mustapippurilla ja muutamalla tipalla worcestershirekastiketta ja/tai Tabascoa. Lisää runsaasti jäitä ja koristele drinkki sellerinvarrella.
2. Mimosa: Kaada appelsiinimehu lasiin ja lisää jääkylmää kuohuviiniä ja jääpaloja. Koristele appelsiinilohkoilla.
3. Mansikkadrinkki: Sekoita roseeviini ja virvoitusjuoma lasiin. Lisää runsaasti tuoreita mansikoita ja jäämurskaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan