Basilika-sienet

Sienten kastike syntyy parmesan-juustosta ja saksanpähkinöistä.

4 annosta

  • noin 200 g tuoreita herkkusieniä

Kastike

  • 10 suurta basilikanlehteä
  • 30 g saksanpähkinöitä
  • 3/4 dl parmesan-juustoraastetta
  • 3/4 dl öljyä
  • 3 rkl Rajamäen Viinietikkaa
  • 2 tl hunajaa

Valmistusohje

Laita kaikki muut kastikkeen aineet paitsi öljy tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Lisää öljy vähitellen koneen käydessä.

Viipaloi sienet. Asettele sieniviipaleita ja kastiketta kerroksittain. Tarjoa alkuruokana tuoreen leivän kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!