Basilika-sienet
Julkaistu
Sienten kastike syntyy parmesan-juustosta ja saksanpähkinöistä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- noin 200 g tuoreita herkkusieniä
Kastike
- 10 suurta basilikanlehteä
- 30 g saksanpähkinöitä
- 3/4 dl parmesan-juustoraastetta
- 3/4 dl öljyä
- 3 rkl Rajamäen Viinietikkaa
- 2 tl hunajaa
Valmistusohje
Laita kaikki muut kastikkeen aineet paitsi öljy tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Lisää öljy vähitellen koneen käydessä.
Viipaloi sienet. Asettele sieniviipaleita ja kastiketta kerroksittain. Tarjoa alkuruokana tuoreen leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti