Provencelaiset herkkusienet

Tämän klassisen, ranskalaisen salaatin voit tarjoilla alkuruokana tai lisukkeena.

Neljälle-viidelle

  • noin 500 g pieniä herkkusieniä
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina

Kastike

  • 1 ½ dl oliiviöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kastike.

2. Viipaloi sienet jos ne ovat suuria. Sekoita valkosipulin kanssa kulhossa, kaada päälle kastike. Anna vetäytyä.

3. Koristele mielellään persiljalla tai muilla tuoreilla yrteillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!