Provencelaiset herkkusienet

Tämän klassisen, ranskalaisen salaatin voit tarjoilla alkuruokana tai lisukkeena.

Neljälle-viidelle

  • noin 500 g pieniä herkkusieniä
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina

Kastike

  • 1 ½ dl oliiviöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kastike.

2. Viipaloi sienet jos ne ovat suuria. Sekoita valkosipulin kanssa kulhossa, kaada päälle kastike. Anna vetäytyä.

3. Koristele mielellään persiljalla tai muilla tuoreilla yrteillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja