Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sienisalaatilla täytetyt kolmioleivät

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Suosionsa huipulla paistattelevia kolmioleipiä voi valmistaa myös kotikeittiössä.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 6 annosta = 12 kolmioleipää

Ainekset

  • 200 g esikäsiteltyjä metsäsieniä
  • 200 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 sipuli
  • 1 pieni omena

Kastike

  • 1 kananmunan keltuainen
  • 1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 tl sokeria
  • 11/2 dl rypsiöljyä
  • 1/2 dl smetanaa
  • 12 viipaletta täysjyväleipää

Valmistusohje

Hienonna sienet ja sipuli. Kuutioi omena. Sekoita ainekset keskenään.

Valmista kastike vatkaamalla kananmunan keltuaisen joukkoon viinietikkaa, mustapippuria ja sokeria. Lisää sitten öljy ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Sekoita kastikkeen joukkoon smetana ja yhdistä kastike salaattiin.

Levitä salaattia kuudelle leipäviipaleelle ja laita toinen viipale salaatin päälle. Leikkaa leivät kolmioiksi ja koristele.

Lisää aiheesta:

LohinyytitVirolainen sillisalaattiYrttikuorrutettu lohi ja rosmariiniperunatTodella maukas perunasalaattiVaahtoava sienikeittoHerkkusieniä kreikkalaisittain
ToastAlkuruoatVappuKasvisruokaSienisatoLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Toast
  • 28.08.202210:00
    Katkarapuleipä

    Toast skagen – Harri Syrjäsen helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Toscanalainen leipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämmin papuvoileipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lohi-katkaraputoast

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Katkarapu-muna-mäti-toast