Mainos

Harri Syrjäsen yhdessä kasarissa valmistuva kantarelli-pekonipasta sopii syksyyn.

Ainekset

  • 0,5 l kantarelleja
  • 150 g pekonia
  • 300 g pastaa
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 7 dl sienilientä fondista
  • 100 g kantarellituorejuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl silputtua ruohosipulia
  • 50 g raastettua parmesania
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta valmistuu näin:

1.Leikkaa pekoni paloiksi. Pilko sipuli ja valkosipuli. Tarvittaessa revi kantarellit pienemmiksi.

2. Paista pekoni rapeaksi kasarissa. Tässä menee hetki.

3. Lisää sipuli ja valkosipuli. Paista hetki ja lisää valkoviini. Lisää sieniliemi ja kiehauta. Lisää pasta, tuorejuusto sekä kerma ja keittele hiljaa hymyillen  noin 13–15 minuuttia.

4. Lisää parmesani ja ruohosipuli.

5. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää one pot -reseptejä löydät Harri Syrjäsen Instagram-tililtä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja