Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta

Harri Syrjäsen syksyinen kantarelli-pekonipasta valmistuu helposti ja nopeasti.
Harri Syrjäsen syksyinen kantarelli-pekonipasta valmistuu helposti ja nopeasti.
Julkaistu 20.08.2021 12:37

MTV LIFESTYLE

Harri Syrjäsen yhdessä kasarissa valmistuva kantarelli-pekonipasta sopii syksyyn.

Ainekset

  • 0,5 l kantarelleja
  • 150 g pekonia
  • 300 g pastaa
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 7 dl sienilientä fondista
  • 100 g kantarellituorejuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl silputtua ruohosipulia
  • 50 g raastettua parmesania
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta valmistuu näin:

  1. Leikkaa pekoni paloiksi. Pilko sipuli ja valkosipuli. Tarvittaessa revi kantarellit pienemmiksi.
  2. Paista pekoni rapeaksi kasarissa. Tässä menee hetki.
  3. Laita sienet sekaan ja paista hyvä väri.
  4. Lisää sipuli ja valkosipuli. Paista hetki ja lisää valkoviini. Lisää sieniliemi ja kiehauta. Lisää pasta, tuorejuusto sekä kerma ja keittele hiljaa hymyillen  noin 13–15 minuuttia.
  5. Lisää parmesani ja ruohosipuli.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.

Katso kaikki

Harri Syrjäsen reseptit
!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen pasta bologneseHarri Syrjäsen punainen curry -kanapastaHarri Syrjäsen italianpataHarri Syrjäsen parsa-pekonipastaHarri Syrjäsen tatti-poropastaHellapoliisin kantarelli-pekonipasta
SienipastaSienetHarri SyrjänenPastat ja nuudelitNopeat ja helpotPääruoat

Tuoreimmat aiheesta

Sienipasta
  • 03.09.202113:16
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen tatti-poropasta

  • 20.08.202112:37
    Sienet

    Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta

  • 05.10.201708:23
    Sienisato

    Kaupungin paras sienipasta

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Pastaa sienien ja pinaattisalaatin kera

  • 18.02.201300:00
    Pastakastike

    Pastaa korvasienikastikkeen kera