Meloni-avokadosalaatti

Raikas salaatti on maistuva alkuruoka tai noutopöydän väriläiskä. Tarvittaessa voit kaksinkertaistaa ohjeen.

4 annosta

  • ½ hunajameloni
  • 1 avokado
  • ½ nippu retiisejä

Koristeluun

  • cashewpähkinöitä
  • punajuuren lehtiä

Kastike

  • 5 rkl oliiviöljyä
  • 1½ rkl viinietikkaa
  • ½ tl italialaisia salaattikastikeaineksia

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita viinietikkaan italialaiset salaattikastikeainekset ja lisää oliiviöljy.

2. Paloittele meloni, avokado ja retiisit. Voit tehdä melonista palloja palloraudalla tai leikata sen kuutioiksi. Sekoita kastike varovasti joukkoon.

3. Asettele salaatti tarjoiluvadille. Koristele punajuuren lehdillä ja ripottele päälle pähkinät.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!