Kreikkalaiset herkkusienet
Julkaistu
Jännittävä vaihtoehto – sen sijaan että paistaisit sienet tai laittaisit ne salaattiin. Kokeile!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Kahdelle-kolmelle
- 200 g herkkusieniä, paloina tai viipaleina
- 4 rkl hienonnettua persiljaa
Liemi
- 4 dl vettä
- ½ dl oliiviöljyä
- ½ sitruunan mehu
- ½ keltasipuli, hienonnettuna
- 1 tl timjamia
- noin 10 mustapippuria
- 2 rkl hienonnettua lehtiselleriä
- 3 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- suolaa
Valmistusohje
1. Sekoita liemi ja anna sen kiehua 10 minuuttia. Lisää sienet ja hauduta hiljalleen noin 8 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
2. Asettele sienet vadille, kaada päälle hieman lientä ja ripottele päälle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Anun mokkakakku
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista