Mainos
Mainos

Jännittävä vaihtoehto – sen sijaan että paistaisit sienet tai laittaisit ne salaattiin. Kokeile!

Kahdelle-kolmelle

  • 200 g herkkusieniä, paloina tai viipaleina
  • 4 rkl hienonnettua persiljaa

Liemi

  • 4 dl vettä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 tl timjamia
  • noin 10 mustapippuria
  • 2 rkl hienonnettua lehtiselleriä
  • 3 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita liemi ja anna sen kiehua 10 minuuttia. Lisää sienet ja hauduta hiljalleen noin 8 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä.

2. Asettele sienet vadille, kaada päälle hieman lientä ja ripottele päälle persiljaa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.