Tuskanhuutoja romanttisella illallisella, lasagne umpijäässä – mikä on sinun hirvein ravintolakokemuksesi?

Ravintola ruoka
Shutterstock

Hyvin kokattu annos miellyttävässä ympäristössä ilman ruokailun jälkeisiä tiskauspaineita on hyvä syy suunnata ravintolaan makunystyröitä herättelemään.

Joskus ravintolailta saa kuitenkin ennalta-arvaamattoman epämiellyttävän päätöksen. Metro pyysi lukijoitaan kertomaan karmeimmat ravintolakokemuksensa. Onko sinulle tapahtunut ulkona aterioidessasi jotakin nämäkin peittoavaa?

Desinfioiva servietti

”Osoitin tarjoilijalle pöytääni katettua likaista haarukkaa. Hän nappasi sen ja serviettieni käteensä, hieroi niitä hetken yhteen ja viskasi sitten takaisin pöydälle. Tämän jälkeen samainen tarjoilija kysyi, haluisiko pöytäseurueemme alkupaloja.”

Päältä rapea, sisältä jäässä

”Tilasin lasagnea pubissa ja olin iloisesti yllättynyt, kun eteeni saapui höyryävän kuuma annos. Iskiessäni haarukkani lämpimän tomaattikastikkeen läpi huomasin, että lasagneni oli sisältä täydellisen jäässä.”

Uutta potkua illalliseen

”Poikaystäväni oli varannut vuosipäivämme kunniaksi meille pöydän hienosta ravintolasta. Romanttisissa tunnelmissa ryhdyimme pöydän alla jalkapeliin. Muutaman punaviinilasin jälkeen huomasin, että mitä ylemmälle jalkaani ujutin, sitä leveämmäksi mieheni hymy muuttui. Hymy kuitenkin katosi nopeasti, kun jalkani kramppasi ja potkaisin korollani hänen kiveksiään. Tuskanhuuto käänsi jokaisen ravintolan asiakkaan katseet kohti pöytäämme.”

Juusto tulee paketista, ei lehmästä

”Kerroin meksikolaisessa syödessäni tarjoilijalle olevani vegaani. Tilasin annoksen, joka saapui eteeni juustolla kuorrutettuna. Sanoin tarjoilijalle kohteliaasti, ettei annos nyt ollut aivan vegaaninen, ja hän pyöritti silmiään sanoen, etten ollut maininnut juustoa. Tarjoilija vei annoksen takaisin ja toi eteeni saman, juustosta kuoritun version. Tosin sulanutta juustoa oli annoksen pohjallakin.”

Mikä on sinun hirvein ravintolakokemuksesi?


Lähde: Metro UK

***

9:27

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja