Mainos
Mainos

Tiedätkö, mitä makkarapaketille pitäisi tehdä ennen grillaamista? Unohtuu monilta

Makkarat sujahtavat helposti kylmänä grilliin suoraan paketista. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi näin ei kuitenkin kannattaisi tehdä.

Kun makkaran onnistuu paistamaan siten, että se ei halkeile liika, on lopputulos kaikkein mehukkain.

Halkeilemisen voi estää lämmittämällä makkarapakettia ennen grillaamista.

Lämmitä avaamatonta makkarapakettia vedessä

Jos makkaroista haluaa mahdollisimman meheviä, kannattaa ne lämmittää vedessä ennen grillaamista, jotta lämpötilanvaihtelu ei ole liian suuri. Lämmittäminen takaa sen, että makkarat eivät halkeile yhtä helposti, sillä niiden lämpötila ei nouse yllättäen.

Makkara on kaikkein helpoin lämmittää muovipakkauksessaan lämpimässä vedessä ennen grillaamista. Makkaran lämpenevät riittävästi vedessä noin puolessa tunnissa.

***

Katso videolta erikoinen tapa valmistaa grillimakkarat:

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja