Mainos

Arkiruokahitti! Kari Aihisen fetasalaatti saa huokailemaan onnesta: "Ihan sairaan hyvää"

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivun suosituimpia arkiruokaohjeita. Tämä Kari Aihisen herkullinen salaatti sopii niin arkeen kuin kesän grillijuhliinkin.

Videolla: Miltä näyttää Kari Aihisen omassa jääkaapissa? Kurkkaa sisään!

Arkena moni kaipaa kotikeittiöönsä mahdollisimman sujuvaa ruoanlaittoa. Arkiruokaohjeelta toivotaan ennen kaikkea nopeutta ja helppoutta. 

MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta. Reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejäkin. Ota testiin esimerkiksi tämä Natalian suosittu pasta, perinteinen ja helppo kanaviillokki tai Henri Alénin mahtava uunilohi.

Kapen ylistetty fetasalaatti vesimelonilla ja pekonilla

Tällä kertaa arkiruokahitti-juttusarjassa kokataan kesäisissä tunnelmissa. Keittiömestari Kari Aihisen grillatun fetasalaatin voi nimittäin valmistaa joko grillissä, tai sitten sisällä uunia ja hellaa hyödyntäen. 

Kape loihti grillatun vesimeloni-fetasalaatin Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kuudennessa jaksossa. Jaksossa tavattiin helsinkiläiset isä ja poika Raine ja Ron, jotka toivoivat muutosta yksitoikkoiseen ruokavalioonsa.

Ron ihmetteli salaatin valmistuksessa erityisesti sitä, että vesimelonikin soveltuu paistettavaksi. Lopputulos löi nuoren miehen täysin ällikällä.

 –  Siitä salaatista tuli älyttömän hyvää. Olin ihan shokissa, kun maistoin ensimmäistä kertaa, kun siinä oli pekonia ja fetaa. Ihan sairaan hyvää, Ron ylisti.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja