Kari Aihinen paljastaa, mistä tunnistaa tuoreen lohifileen, ja miten se kuuluu paistaa: "Tällainen on täydellinen lohi"
Kokki Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden ensimmäisessä jaksossa, miten valmistetaan herkullinen annos lohesta ja juureksista pannulla.
Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihinen opasti kuudennen kauden ensimmäisessä jaksossa Toivakassa asuvan perheen kokkaamaan ilman liian tarkkoja reseptejä.
Aihinen kertoi parhaat vinkit muun muassa lohifileiden paistamiseen pannulla. Kokki paljasti myös, mistä tunnistaa helposti tuoreen lohen:
– Lohi on hyvä ja tuore, kun se alkaa mennä pannulla paistaessa hieman kippuraan, Aihinen neuvoi.
Lohta paistetaan pannulla ensin nahkapuoli alaspäin. Sitten kala maustetaan suolalla ja tuoreilla yrteillä. Lopuksi Aihinen vielä näyttää, mistä tunnistaa täydellisen lohen kypsyyden.
– Tällainen on täydellinen lohi, Aihinen näyttää.
Katso videolta Aihisen vinkit lohen paistamiseen ja nappaa resepti: Kari Aihisen paistettu lohi ja juurekset
Katso myös muut saman jakson reseptit
Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka