Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihinen paljastaa, mistä tunnistaa tuoreen lohifileen, ja miten se kuuluu paistaa: "Tällainen on täydellinen lohi"

2:05Kaappaus keittiössä: Kari Aihinen valmistaa paistettua lohta ja juureksia
Julkaistu 13.02.2020 17:30

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kokki Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden ensimmäisessä jaksossa, miten valmistetaan herkullinen annos lohesta ja juureksista pannulla. 

Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihinen opasti kuudennen kauden ensimmäisessä jaksossa Toivakassa asuvan perheen kokkaamaan ilman liian tarkkoja reseptejä. 

Aihinen kertoi parhaat vinkit muun muassa lohifileiden paistamiseen pannulla. Kokki paljasti myös, mistä tunnistaa helposti tuoreen lohen:

– Lohi on hyvä ja tuore, kun se alkaa mennä pannulla paistaessa hieman kippuraan, Aihinen neuvoi. 

Paistettu lohi

Lohta paistetaan pannulla ensin nahkapuoli alaspäin. Sitten kala maustetaan suolalla ja tuoreilla yrteillä. Lopuksi Aihinen vielä näyttää, mistä tunnistaa täydellisen lohen kypsyyden.

– Tällainen on täydellinen lohi, Aihinen näyttää.

Katso videolta Aihisen vinkit lohen paistamiseen ja nappaa resepti: Kari Aihisen paistettu lohi ja juurekset

Katso myös muut saman jakson reseptit

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20

Lisää aiheesta:

Niin helppoa! Kari Aihisen fantastinen lohimunakas onnistuu sinultakin: "Sairaan hyvää"Kari Aihinen paljasti, mistä tunnistaa tuoreen lohifileen – näin se kuuluu paistaa: "Täydellinen lohi"Teethän aina näin, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia? Kari Aihisen ykkösvinkki: "Ei niin, että kaadatte kerman..." Mistä tunnistaa, että lohi on tuoretta? Kari Aihisen vinkillä se selviää – ja samalla opit paistamaan kalan oikein!Kari Aihinen muistuttaa: Tee näin aina, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia – nappaa Kapen helppo lohiresepti!Kari Aihinen vinkkaa mahtavan lohiruoan, joka valmistuu minuuteissa: "Vähän niin kuin sushia, mutta ei sinne päinkään"
RuokaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen17:54
    Italia

    Italialaiselle ruoalle harvinainen tunnustus

  • Eilen16:44
    Jouluruoka

    Joulukinkkujen ehdoton ykkönen – ostatko sinäkin?

  • ti16:44
    Jouluruoka

    Mitä myyntiin joulumyyjäisiin? Nämä leivonnaiset viedään käsistä

  • ti06:49
    Vatsavaivat

    Ruokavaliomoka, joka voi johtaa vatsaoireisiin: "Suolisto ei koskaan tykkää"

  • ma16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen