Parmesaanikana kuuluu mun lohturuokasuosikkeihin. Juustoinen, paneroitu ja rasvassa tiristetty broilerifilee on helppo ja supermaukas. Tässä sitä mukaileva versio grillistä.
Hitusen kevyempi, hitusen toisella tapaa maukas, mutta ihan yhtä helppo. Maistuu suoraan grillistä kuumana, mutta hyvin myös haaleana vaikka piknikillä nautittuna.
PS. Katso myös perinteinen parmesaanikanaresepti ja toinen versio ja kolmas.
Grillattu parmesaanikana
4 hlölle
1 patonki
1 prk tomaatteja (tai hyvin kypsiä tuoreita)
2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
hitusen chilirouhetta
4 broilerifilettä
1 tl oreganoa
1 pallo mozzarellaa, siivutettuna
1 dl parmesaania, raastettuna
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
OHJE: Leikkaa patongista 5 cm pala ja surauta koneella murusiksi. Lisää sekaan tomaatit, hiukan suolaa ja mustapippuria ja surauta hiukan sekaisin, ei tasaiseksi.


