Mainos

Tämä suomalainen pihvi valittiin maailman parhaaksi

Maailman paras pihvi tulee Hautakorven nautatilalta Karvialta.

Atrian suomalainen nurminaudan ulkofileepihvi on saanut tunnustusta maailmalta, kun yhtiön tanskalainen yhteistyökumppani JN Meat International osallistui kilpailuun suomalaisella lihalla. Pihvi kruunattiin parhaaksi arvostetussa World Steak Challenge -kilpailussa Dublinissa, Atria iloitsee tiedotteessaan. Voitto irtosi jo kolmannen kerran.

Maailman parhaaksi valittu pihvi on nurmirehulla ruokittua ayrshire-rotuista naudanlihaa. Kotoisin se on karvialaiselta Hautakorven nautatilalta.

– Voitto oli kyllä yllätys, ja siitä on suomalaisena tilallisena oltava ylpeä. Maailmanmestaruus on aina maailmanmestaruus, kommentoi tilan isäntä Esko Hautakorpi tiedotteessa.

"Voidaan pitää historiallisesti merkittävänä saavutuksena"

Yhteensä arvostettuun kilpailuun osallistui 23 maata, ja suomalainen naudanliha nousi ykköseksi 400 erilaisen pihvin joukosta.

Tuomaristo arvioi voittajapihvin maun erittäin maukkaaksi ja pehmeäksi. 

– Pihvin herkullisen pitkäkestoinen maku viipyy suussa, haluat syöda sitä yhä enemmän. Ansaittu ja arvokas voitto, kehui 50-henkisen tuomariston puheenjohtaja Iannis Grammenos.

– Tätä voidaan pitää historiallisesti merkittävänä ja ainutlaatuisena saavutuksena, sillä voitto oli jo kolmas kerta putkeen! Samoin tuomariston perustelut suomalaisen pihvin viipyvän herkullisesta mausta verrattuna muihin pihveihin saimme kolmatta kertaa, iloitsee Atria Suomen lihaliiketoiminnan johtaja Markku Hirvijärvi.

Katso myös, kuinka valmistuu helppo omenachutney lihan tai kanan kaveriksi:

Lähde:  Atria

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja