Tällä proteiiniaamiaisella Jessica Simpson laihdutti 27 kiloa

Jessica Simpson laihdutti 27 kiloa muuttamalla ruokailutottumuksiaan ja harrastamalla liikuntaa. Kokeile tähden suosimaa proteiinipitoista aamiaisreseptiä!

Painonsa kanssa taistellut Jessica Simpson otti laihduttamisensa tueksi sekä liikunnan että oikeanlaisen ruokavalion. Tämä aamiaisresepti on yksi tähden lempiresepteistä. 

Yksi annos sisältää vain 149 kilokaloria.

Kananmunaa ja kasviksia italialaisittain (neljälle)

Ainekset: 

450 grammaa luumutomaatteja

1 paprika

1 kesäkurpitsa

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

½ tl basilikaa

½ tl suolaa

¼ tl mustapippuria

4 kananmunaa

¼ kupillista raastettua parmesaania

Lämmitä uuni 200 asteeseen ja öljyä uunivuoka. Pilko vihannekset ja laita tomaatit, paprika, kesäkurpitsa, sipuli, valkosipuli, basilika, suola ja pippuri vuokaan. Paahda vihanneksia uunissa, kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet kauniin värin pintaansa, eli noin 30 minuuttia.

Voitele neljä annosvuokaa öljyllä ja jaa paahtuneet kasvikset vuokiin. Tee vihannesten keskelle reikä, ja riko siihen kananmuna. Ripottele päälle parmesaaniraastetta. Paista uunissa, kunnes kananmuna on kypsynyt.  

Lähde: fitsugar

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.